Campionatul National de Sprint 2009 Baia Mare

Campionatul National de Orientare – Sprint (Baia Mare)

Desi si aceasta competitie s-a desfasurat cu aproape o luna in urma, nu pot sa nu o mentionez mai ales ca s-a desfasurat in orasul nsotru. Cartierul Sasar a fost gazda competiei, iar sosirea a fost chiar la RFN. A fost un traseu frumos si bine conceput, insa organizarea din start a taiat din pofta de alergare a multora. Nu se stia daca ai plecat in minutul bun, in fata, in urma, nu erau liste de start cu timpii, pentru ca unii sa poata verifica timpii de plecae, nu era un ceas cu minutul care trebuia sa intre in start, si alte detalii organizatorice cu care te lovesti din prima clipa a competitiei. Nu am inteles nici atunci de ce nu a fost pusa o statie de start, cu care se evitau multe neintelegeri de la bun inceput.
Traseul a fost excelent, insa din primul post am inconjurat un bloc in plus, pe sectiunea inspre postul doi am luat o varianta unde trebuia sa trec prin spatele cantinei universitatii
(pe harta nu era trecut un gard intre garaje si cladirea cantinei si stadionul de fotbal pe care se afla postul, insa pe teren gardul exista, drept urmare a trebui sa ma intorc si sa inconjur cantina, si deci alte minute in plus la timpul final), iar iesirea de la terenul facultatii inspre strada Iuliu Maniu nu era marcata deloc. Dupa primele trei posturi am lasat-o mai moale si doar am savurat frumusetea traseului din oras.
Oricum a fost organizata, aceasta etapa de oras mi-a placut. In ceea ce priveste stafeta, eu nu ma exprim. Deoarece s-a desfasurat in timpul saptamanii, am ales sa nu imi iau o zi de concediu pentru aceasta etapa.

Campionatul National de Sprint 2009 Baia Mare
Campionatul National de Sprint 2009 Baia Mare
GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>