Campionatul National ULD 11.10.2015 - Coruia (Maramures)

Campionatul National ULD 11.10.2015 – Coruia (Maramures)

Dupa disparitia fulgeratoare a antrenorului Racz Karoly, am tot amanat acest moment pana m-am simtit in stare sa il astern intr-un articol .

Dl. Racz a fost organizatorul tuturor editiilor, inclusiv a celei din urma a Campionatului de Ultra Lunga Distanta la Orientare cu Mountain Bike. A muncit din greu intreg anul sa ofere o zona noua care sa incante toti participantii si a reusit.

Ar fi trebuit sa merg in Ungaria la o aniversare, dar din cauza prognozei meteo, cu cateva zile inainte am aflat ca vom ramane acasa. Asadar, vremea a fost groaznica, a plouat cu galeata si initial nu eram decisa sa merg pentru ca nu mi-e indicat deloc. Totusi, nu puteam sa ratez ocazia de a pedala pe o harta noua, mai ales ca eram acasa, si am facut-o. Am avut doar doua sectiuni unde nu am putut sa inaintez pe bicicleta din cauza namolului unde uneori am luat si bicicleta in spate (sectiunea de la postul 1 la 2, si cea catre postul 7), dar in rest a fost deosebit. Mai jos se gaseste harta concursului.

Campionatul National ULD 11.10.2015 - Coruia (Maramures)
Campionatul National ULD 11.10.2015 – Coruia (Maramures)
GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>