Trofeul Maramuresului 14.08.2011 – Piatra Virgina

Trofeul Maramuresului 14.08.2011 – Piatra Virgina

De multa vreme nu s-a tinut un concurs pe Piatra Virgina, o zona obisnuita in trecut pentru concursurile baimarene.  Trebuie sa recunosc ca aici am deprins tehnica orientarii, si cu toate ca ies destul de des doar la alergare in aceasta zona, un traseu de orientare pe acest teren a fost binevenit.

Am luat in piept urcarea la primele trei posturi, am continuat cu o alergare intr-un ritm portivit la urmatoarele, si am busit-o rau de tot la postul 7.
Padurea din perioada junioratului era curata, fara tufe, fara spini, si cu o vizibilitate extrem de ridicata. Padurea din ziua de azi are un aspect nou in acea zona, vegetatia invadand terenul. Asadar, m-am invartit in tufe mai bine de 15 minute pana am gasit postul. Am mai bajbait un pic la inca doua posturi, dar nu au constituit o problema si am incheiat traseul cu bine.
Traseul a fost frumos si sper ca vor mai fi si in viitor concursuri in aceasta zona.

Trofeul Maramuresului 14.08.2011 - Piatra Virgina
Trofeul Maramuresului 14.08.2011 - Piatra Virgina

Pe aceeasi tema: emaramures

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>