National Championship Orienteering with Mountain Bike 09-11.07.2010 - Baia Mare

Campionatul National de Orientare cu Mountain Bike 09-11.07.2010 – Baia Mare

Etapa I 09.07.2010 – Sprint

Desi ziua a inceput destul de nasol si starea mea de spirit inainte de prima etapa nu a fost ideala, finalul cursei a fost unul neasteptat. Am pornit anevoios catre primul post in urma ploilor din ultimele zile si nu am facut nici o greseala pana la sectiunea catre postul 4. Aici, harta, car enu era deloc clara m-a indus in eroare si in loc sa o iau la stanga pe primul drum neasfaltat, am luat-o pe un alt drum care pe harta nu se putea descifra. Mi-au trebuit cateva momente pana sa ma dezmeticesc si sa imi dau seama de unde a aparut greseala. Celelalte posturi nu au pus probleme de orientare si am terminat traseul cu cel mai bun rezultat la categorie.

Campionatul National de Orientare cu Mountain Bike - Baia Mare

Etapa II 10.07.2010 – Lunga distanta

A doua etapa a fost categoric mai mult decat pregatirea mea fizica a putut duce, lucru pe care l-am simtit in special de la postul 7 :) .

Campionatul National de Orientare cu Mountain Bike - Baia Mare

Etapa III 11.07.2010 – Medie distanta

Etapa de medie distanta a continuat cu acelasi noroi anevoios. am ales o varianta total neinspirata intre postul 3 si 4  si am facut o greseala majora intre postul 7 si 8, ceea ce mi-a taiat atat elanul cat si sansele.

Campionatul National de Orientare cu Mountain Bike - Baia Mare

Per total, rezultatele obtinute la aceasta competitie au fost satisfacatoare iar la anul sper sa fie si mai bune :)

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>