Ce aduce anul?

Ce ne aduce anul 2010? Sper ca numai sanatate, bucurii, impliniri si  fericire!

Va doresc Sarbatori Fericite si La Multi Ani! Sper ca in anul care vine sa ne vedem in cat mai multe paduri, la cat mai multe concursuri, cat mai veseli si mai plini de viata, ambitiosi si luptatori, in speranta de a ne ridica la inaltimea asteptarilor si a viselor stabilite numai si numai de catre noi.

Fie ca socoteala realizarilor anului care a trecut sa fie pozitiva, iar anul care vine sa fie mai prosper si mai bun pentru fiecare dintre voi! Zambiti, ne asteapta o primavara frumoasa, o vara plina de provocari (a se citi printre randuri campionate), o toamna incarcata de competitii, si o iarna superba care sa incunune succesul si victoriile tuturor celor care urcat podiumul vietii format din trepte pe care stau cuminti visele lor.

Si nu in ultimul rand ii doresc ORIENTARII un an mai bun, un an cu mai multi admiratori, cu mai multi practicanti si cu mai multe glasuri de copii! A fost un an bun si pentru ea, dar la anul… sunt sigura va fi si mai bun!

Fiti iubiti si fericiti!

La Multi Ani!

P.S.Iar daca tot vine anul nou, am creat o alta haina pentru site, care a fost imbunatatit cu o versiune mai noua

GD Star Rating
loading...
Ce aduce anul?, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>