Cupa Romaniei Orientare cu Mountain Bike

Cupa Romaniei Orientare cu Mountain Bike

Desi au trecut cateva zile bune de cand s-a desfasurat acest concurs (11-13 iulie 2009), din cauza faptului ca timpul mi-a lipsit cu desavarsire, nu am apucat sa relatez mai repede concluziile despre aceasta competitie.

Dupa cum am spus si anul trecut, cand am constatat ca orientarea cu mountain bike nu mi se pare prea potrivita pentru mine, anul acest nu am mai participat la concurs, ci din contra ,am ajutat la organizarea acestuia, fiind arbitra.

Pentru prima data in acest rol (de arbitru controlor) am vazut altfel desfasurarea unei competitii de orientare. In spatele concursului se regaseste o munca asidua, in timpul careia se pot strecura si greseli, dupa cum a fost si in acest caz. Mai mult sau mai putin am inteles anumite situatii care se regasesc frecvent in timpul concursului si pe care pana acum nu am reusit sa le pricep.

Zona a fost excelenta pentru orientare cu mountain bike, trasee frumoase si o vreme ideala pentru acest eveniment. Sper ca pe viitor aceasta ramura sportiva sa atraga cat mai multi concurenti din tara noastra si nu numai.

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>