Cupa In Memoriam 14.06.2009 Cluj

13-14 iunie MM/CJ

Desi a trecut o saptamana intreaga nu pot sa nu mentionez concursurile care s-au desfasurat in perioada 13-14 iunie. Sambata, la Marius (Fersig) a avut loc Campionatul Judetean de Orientare cu Mountain Bike, la care nu mi-am luat bicicleta ca accesoriu obligatoriu, ci din contra am parcurs traseul in alergare. Harta, care nu a fost reactualizata de cativa ani de zile (lucru specificat de organizatori de la inceput) a fost mai mult orientativa, directia si nivelul, si o parte dintre potecile existente fiind elementele de baza folosite in parcurgerea traseului. Oricum, a fost extrem de interesant si la final am fost multumita de timpul realizat, care a dovedit ca antrenamentele de alergare incep sa isi faca din ce mai mult efectul.

Duminica, am participat la Cluj la Cupa In Memoriam. Pe o harta noua, micuta, un traseu de scurt a fost mai mult decat excelent. Mai greu a fost pana cand m-am acomodat cu scara. Cu o zi inainte am alergat pe scara 1:15000, iar scara hartii Lomb a fost de 1:10000, iar acest lucru s-a vazut la primele cateva posturi la cer nu am reusit sa apreciez distanta. Atmosfera a fost superba si nu uit sa mentionez privelistea extraordinara asupra intregului oras Cluj.

[Hartile de la cele doua competitii … in curand]

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>