Cupa Prosilva 06.06.2009 – Zalau

Cupa Prosilva 06.06.2009 – Zalau

Nici de aceasta data nu am fost dezamigita de concursul din Zalau. Desi la prima etapa, desfasurata dimineata m-am obisnuit mai greu cu scara (1:5000) si am trecut lejer de primul post, iar ultima sectiune mi-a ridicat mari probleme fizice (prietenii stiu de ce :mrgreen: ), traseul a fost excelent. Poza de la ultimul post e mai mult decat sugestiva!

De la ora 16 s-a desfasurat cea de a doua etapa de medie distanta, unde harta a avut din nou o scara interesanta :) Am facut cateva greseli care m-au costat cateva minute pretioase: la postul doi unde am aproximat gresit distanta parcursa pe poteca, la postul trei am deviat pe viza putin in stanga si am ajuns intr-un post identic ca pozitie, dar cu alt cod :roll:, iar de la 6 la 7 a fost ca iintr-un rodeo: sus pe damb, jos in ravena … :))

Concluzie: daca as sti ca nu intervine nimic de natura profesionala/personala, m-as inscrie de pe acum la editia de anul viitor! ;-)

GD Star Rating
loading...
Share

O părere la “Cupa Prosilva 06.06.2009 – Zalau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>