Cupa Busola de Aur (23 – 24.05.2009) – Cluj

Organizat la Cluj, Cupa Busola de Aur este un concurs traditional, la care am participat de eram mica. Intotdeauna imi aduc aminte de aceasta competitie cu cea mai mare placere si cu siguranta si editia din acest an imi va ramane intiparita in memorie.

Etapa I
Prima zi m-a surprins mai mult decat placut. Dupa indelungi antrenamente, facute la ore nerecomandate (au fost zile cadn am iesit si la ora 21 sau 22 petru a face un pic de miscare) si dupa zile obositoare de munca, s-au vazut primele rezultate. Am parcurs traseul asa cum nu l-am parcurs de multi ani: o viteza destul de ridicata si fara greseli de orientare. In urma primei zile am ocupat locul 3, lucru care m-a ambitionat pe viitor sa continui cu pregatirea si astfel de rezultate sa devina frecvente.

Etapa II
A doua zi de concurs am dat-o in bara in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa faptul ca nu am putut alerga tot traseul la o viteaza prea buna, am facut si greseli . O greseala prosteasca in postul 3, mici bajbaieli in postul 10 si cireasa de pe tort din postul 15, cumulate cu viteza scazuta pe sectiunea 15-16 si nu numai, au totalizat un timp enorm.

Totusi sunt multumita de ziua de sambata si sunt constienta ca duminica nu aveam cum sa merg mai bine. Dar pe viitor… :mrgreen:

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>