Cupa Postas 2009

Cupa Postas

Cupa Postas – 12-14 aprilie – Miskolc – pe departe cel mai mare concurs la care am participat de multi ani de zile incoace.

Prolog
Vineri, la Eger, s-a desfasurat o etapa de oras. Traseul a fost superb, harta excelenta si zona numai buna de orientare. Traseul nu a fost asa de dificil, insa departajarea s-a facut prin sectunea de la postul 13 la 14. Acolo, trebuia trecut un ras care despartea parcul de curtea strandului. Initial, in graba, privirea iti era atrasa de podul care trecea peste rau, insa aleea se termina in fata cladirii strandului si nu puteai intra in curte prin aceasta. Inconjurul care a urmat dupa aceasta greseala, pana la urmatorul pod, s-a simtit, adaugand cateva minute bune la timpul total. In rest mici ezitari nesemnificative, insa si lipsa pregatirii fizice extraordinare au contribuit la rezultatul final. A fost o etapa care mi-a lasat o impresie foarte buna si mi-a adus aminte sa citesc intotdeauna cum trebuie detaliile hartii, caci numai astfel poti salva multe minute de brambureala :oops:

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>