De toate pentru toti numai… pentru mine nu…

Hmm, nu sunt invidioasa de felul meu, chiar deloc, dar azi pot spune ca totusi putin sunt!

Mi-e ciuda ca de azi, timp de trei zile toti au parte de toate, numai eu nu :( Poate va intrebati la ce ma refer: ma refer la cei care participa la Campionatul National de Orientare care se desfasoara nici mai mult nici mai putin, dupa cum ar zice unii, la mine-n batatura.

Dar uite asa e si soarta, care a facut (poate nu chiar imposibila), dar cu siguranta dificila participarea mea la acest regal al orientarii, unde pentru prima data se va desfasura Balcaniada in judetul Maramures. Ingropata in carti, foi, calcule, ecuatii si calculator, nu am reusit sa gasesc nici o solutie de a face rost de timp fara a afecta timpul alocat lucrarii de disertatie pe care o voi sustine la inceputul saptamanii viitoare. Imi pare asa de rau pentru aceasta suprapunere, dar… se mai intampla!

Astept (dupa cateva zile) pareri, impresii, si toate cele de la cei care vor lua parte la aceasta competitie. Pana una alta eu raman ingropata in foi si calcule… ;)

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>