Cupa Prosilva Zalau 05-06.07.2008

Cupa Prosilva Zalau 05-06.07.2008

Zalau… locul unde am castigat prima cupa din palmares, Cupa Mesesului. Si acum, daca stau si ma gandesc imi aduc aminte franturi din traseul a carui ultima parte continea o buna parte din imasul Mirsidului… Si mult timp a trecut de cand nu am mai alergat in acea zona!

Weekend-ul acesta (05-06.07.2008) s-a desfasurat Cupa Prosilva. Concursul, a fos compus din 3 etape, 2 (cea de md si sprint) s-au desfasurat sambata langa Jibou, iar cea de a treia duminica in Parcul Central din Zalau.

Vremea tocmai buna de alergat si hartile noi au fost punctele bune ale concursului. Din pacate cele slabe au fost puntintel mai multe: zone in care harta nu reflecta realitatea (m-am consultat si cu altii si nu am fost singura care a sesizat acest lucru), posturi montate mai mult sau mai putin gresit la mai multe categorii, sau chiar deloc (doar tichetul era prezent la postul 35 din a doua zi la locul potrivit, iar postul… ia-l de unde nu-i), startul care a fost amanat in ultimele doua etape, iar cireasa de pe tort (specfic ca aceasta este doar din punctul meu de vedere) au fost casele cu caini pe unde ar fi trebuit (si nu am facut-o preferand sa ocolesc ceva mai mult) sa trec.

Deliciul concursului a fost si locatia: Jibou gazduieste una dintre cele mai spectaculoase gradini botanice din Europa datorita unor plante care sunt foarte rare si se regasesc aici. Pentru cei care nu au vizitat-o: pacat! si ii sfatuiesc ca la prima ocazie sa faca o oprire in acest pardis verde, caci nu vor regreta.

Daca tinem cont ca organizarea acestui concurs are loc dupa mai mult timp de pauza, nu putem decat sa ii felicitam totusi pe organizatori pentru efort, si ii asteptam si la anul cu un concurs si mai reusit!

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>