Cupa Skore 05.12.2015 - Baia Mare

Cupa Skore 05.12.2015 – Baia Mare

Pentru prima data de cand practic orientare s-a desfasurat un concurs exact de ziua mea de nastere, pe o vreme frumoasa, cu o temperatura de 5 grade, un lucru neobisnuit in Decembrie, cand zapada ar fi trebuit sa acopere deja pamantul. Si ce imi puteam dori mai mult de ziua mea, decat sa alerg la concurs , si nu unul oarecare, ci un concurs de tip skore.

In alegerea posturilor am tinut cont de pregatirea mea fizica si de faptul ca nu as fi putut sa urc prea mult catre final din cauza oboselii, asadar am tintit sa iau dealul in piept cat mai devreme, ca mai apoi alergarea sa fie cat mai usoara si placuta.

Am ezitat putin la postul 14, unde am pierdut un minut, insa nu prea aveam ce sa fac cu el in plus oricum. Am ajustat ruta pe toata durata traseului in functie de timpul ramas pana la minutul 50 (acesta fiind timpul alocat categoriei mele) iar rezultatul s-a dovedit a fi castigator ocupand la final locul I.

Cupa Skore 05.12.2015 - Baia Mare
Cupa Skore 05.12.2015 – Baia Mare

Mai multe:
Rezultate

GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>