Trofeul Maramuresului Etapa I 15.08.2015 - Valea Vicleana

Trofeul Maramuresului, Campionatul Judetean de Orientare in Alergare si de Orientare cu Mountain Bike 15 – 16.08.2015 Maramures

[impresii la rece, din trecut – pentru ca timpul …]

Din culisele organizarii:

Desi initial Trofeul Maramuresului a fost planificat pentru data de
1 – 2 August, a trebuit replanificat pentru weekend-ul 15 -16 August din cateva motive neprevazute:

  • marea majoritate a sportivilor din zona au fost plecati la alte competitii
  • deoarece nu aveam cum sa organizez doua etape, singura optiune a fost ca altcineva sa acopere a doua zi, care a fost pentru data de 16.08

Etapa I – 15.08.2015 – Valea Vicleana

Daca initial am stabilit o alta zona de concurs, faptul ca aveam nevoie de curent electric de la un generator si problema transportului acestuia, m-a facut sa caut solutii alternative.

Cu ajutorul lui Istvan care mi-a pus la dispozitie harta si a ajutat la demontarea posturilor, dl. Grigor Costan care m-a ajutat cu informatii si a verificat posturile, a Ileanei care a dat startul, Samir care m-a ajutat la tichetat, etapa a iesit asa cum mi-am planificat cu mici exceptii. Le multumesc celor amintiti si nu numai pentru ajutor!

A fost incredibil de cald, si desi s-a alergat in padure, vremea a fost innabusitoare si nu a fost tocmai placut. Prin trasare am incercat sa evit diferenta de nivel, desi zona fiind abrupta acest lucru nu a fost tocmai posibil. In urma impresiilor, am ajuns la concluzia ca traseele au fost putin prea lungi pentru o etapa de medie distanta, iar anul viitor voi fi mai atenta la acest aspect.

Concluzii: sunt destul de multumta cum a iesit aceasta competitie si sper ca in anul 2016, acest concurs va iesi mult mai bine si voi reusi sa pun in practica ideile pe care mi le-am propus.

Trofeul Maramuresului Etapa I 15.08.2015 - Valea Vicleana
Trofeul Maramuresului Etapa I 15.08.2015 – Valea Vicleana

Etapa II – 16.08.2015 – Apa Sarata (etapa care a contat si pentru Campionatul Judetean de Orientare in Alergare)

In cadrul acestei etape am asigurat doar suportul in ceea ce priveste sistemul de Sport Ident. Totul a decurs foarte bine, iar traseele propuse de catre Sebestyen Istvan au fost frumoase. Mi-a placut ideea de posturi la alergere si mi-ar fi placut si mie sa am ocazia sa alerg acest concurs :)

In ceea ce priveste cupa transmisibila, la M21 a fost castigata de catre Tintar Mihai, Mutiu Ovidiu nereusind sa apere trofeul castigat anul anterior, ratand unul dintre posturile la alegere. La F21, cupa a fost castigata de catre Rettegi Cristina.

Dupa etapa de alergare, doritorii au luat startul la Campionatul Judetean de Orientare cu Mountain Bike. Pentru incepatori, a fost o provocare destul de mare, traseele fiind dificile, dar la final toti au avut satisfactia de a finaliza rutele propuse.

Trofeul Maramuresului Etapa II 16.08.2015 - Frumusaua
Trofeul Maramuresului Etapa II 16.08.2015 – Frumusaua

Campionatul Judetean de Orientare cu Mountain BIke 16.08.2015 - Frumusaua
Campionatul Judetean de Orientare cu Mountain BIke 16.08.2015 – Frumusaua
GD Star Rating
loading...
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>