18102008

Campionatul National de Orientare Noapte 2008

Am asteptat cu nerabdare Campionatul National de Noapte, iar vineri seara dorinta mi s-a implinit. La 65 de minute dupa ora 20.00 alergam infrigurata pe poteca catre postul K.
Imi spuneam in minte ca mare greseala facusem ca nu mi-am luat niste manusi, si induram cu stoicism frigul. Catre primul post, ar fi trebuit sa imi iau curajul in piept si sa traversez campul.Gandul acesta m-a parasit curand, si am luat decizia de a inconjura putin, cu riscul de a pierde timp, dar castigand certitudinea pozitiei in care ma aflam, caci intunericul noptii nu oferea prea multe detalii pentru a te repune in caz contrar.
Decizia s-a dovedit inteleapta, iar primul post gasit a inlaturat frigul care ma insotea si m-a ajutat sa imi fac curaj sa ma duc imai departe.
Am traversat imasul de cateva ori, padurea de asemenea, iar baltile, noroiul si iarba au ingreunat deplasarea, si totusi, toate acestea, au contribuit din plin la satisfactia maxima pe care am avut-o cand am trecut linia de sosire.
Harta a fost excelenta, posturile au avut o vizibilitate foarte mare, iar traseul a fost reusit.
Dicso Alexandra 11.13 5.04 9.15 6.15 1.50 5.10 13.47 20.34 4.31 5.28 5.09 7.59 2.43 6.07 1.16
GD Star Rating
loading...
Share

3 păreri la “Campionatul National de Orientare Noapte 2008”

  1. In partea stanga a hartii, daca dai click pentru marire, vei vedea un tabel care contine toate informatiile legate de traseu si de posturi. Prima linie din tabel specifica categoria de varsta, lungimea si diferenta de nivel. La acest traseu lungimea a fost de 7.7 km. Mentionez ca aceasta lungime este calculata pe linie aeriana (adica daca as fi parcurs traseul exact pe lina rosie ce uneste posturile de control), dar distanta parcursa in realitate de mine ar trebui masurata pe linia albastra.

  2. Iooiii da da daa… m-am uitat la harta de cateva ori, dar n-am observat informatia scrisa in tabel, caci eram mai fermecat de traseul in sine. :D

    7,7 + 2-3 extra… ai avut ce alerga(10km ii ceva)! Hmmm… nice! Imi place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>